Meny

Resten av vårprogrammet avlyses.

Etter sist lørdags meget vellykkede Vestmarkvandring hadde vi håpet på lettelser i juni, men koronasituasjonen fortsetter dessverre å skape problemer for oss. Årsmøtet som var planlagt 14. juni lar seg ikke gjennomføre på en medlemsvennlig måte og vi har derfor besluttet å utsette det til 28. september.

Kraftige begrensninger i deltakerantall medfører også at omvisningen på Bogstad herregård 12. juni og foredragsmøtet i Vikingskipmuseet 24. juni må tas ut av juniprogrammet. Som du vil se av vedlagte program for høsten, setter vi foredraget på Vikingskipmuseet opp igjen 23. september. Bogstadbesøket vil vi også søke å legge inn i programmet på et senere tidspunkt. Dette kommer vi tilbake til.

Vi beklager disse nye endringene sterkt, men satser på at de positive tegn vi nå ser i smitteutviklingen fortsetter slik at høstens planer og arrangementer kan gjennomføres på en mer «normal» måte.

Det ferske programmet for høsten følger som nevnt vedlagt. Her finner du utsatte arrangementer kombinert med nye. Vi håper at vi her tilbyr emner og steder som vil interessere.

Da gjenstår det å ønske deg en riktig god sommer og på gledelig gjensyn til en forhåpentlig interessant og travel høst.

 

Med vennlig hilsen
Asker og Bærum Historielag
Styret

Adresse

c/o                              Erling Bergsaker
Brusetveien 69
1395 Hvalstad

Asker og Bærum Historielag

Asker og Bærum Historielag har til formål å verne om lokale kulturminner og spre kunnskap om vår fortid.

Vi bruker cookies (informasjonskapsler), for trafikkmåling og optimalisering av innhold, vi lagrer ingen personlige data. Les mer