Meny

Utgivelser

Historielagets utgivelser.

De fleste av historielagets utgivelser er å få kjøpt hos Høvik Bokhandel eller Stabekk Bokhandel. Nyere utgivelser er i salg ved Asker Museum, Asker bibliotek, Bekkestua bibliotek samt hos Ark Asker. Utvalgte bøker kan også fåes kjøpt under historielagets arrangementer eller ved henvendelse direkte til Asker og Bærum Historielag (da tilkommer porto og eksp. utgifter). Som medlem av Asker og Bærum Historielag er årboken inkludert i medlemskapet.

Historielaget utgav sitt første årsskrift i 1956 og har utgitt i alt 57 årsskrift/årbøker. Årskrift fra nr. 1 til og med 41 er innbundet i bøker «Vest for byen» I til IX.
Historielaget har utgitt 16 bøker. Den første ble utgitt i 1965 og og den foreløpig siste i 2014. (Jacob Neumanns dagbok. Liste over utgitte bøker med forfatter, årsskrift/årbok med redaktør samt innbundne «Vest for byen» kan leses som Pdf fil nedenfor. I tillegg har vi støttet en rekke andre bokutgivelser med lokalhistorisk innhold.

Litteraturoversikt.pdf

Emneoversikt.

Historielaget årsskrift/årbok dekket et stort antall emner. Historielaget har fått laget en emneoversikt, med referanser til hvor emnet er behandlet. Oversikten er utarbeidet av Svein Wilhelmsen. Emneoversikten finner du som PDF fil nedenfor.

Emneoversikt.pdf

Utgivelser for salg.

Se oversikten her (oppdatert januar 2014).

Årbok

Bokutgivelser

Adresse

c/o                               Steinar Kristensen
Brendsvollveien 15
1383 Asker

Asker og Bærum Historielag

Asker og Bærum Historielag har til formål å verne om lokale kulturminner og spre kunnskap om vår fortid.

Vi bruker cookies (informasjonskapsler), for trafikkmåling og optimalisering av innhold, vi lagrer ingen personlige data. Les mer