Meny

Bok om musikklivet i Asker 1890 – 1930

Lise Strandli Pedersen, leder for Asker kammerkonserter, har skrevet en liten bok om

Forfatteren Pedersen

musikklivet i Asker i perioden 1890-1930, som et fint bidrag til lokalhistorien. Boken er utgitt på Asker Kammerkonserter, en organisasjon som vanligvis arrangerer en konsertserie på Venskaben.

Bokcover «Fra musikklivet i Asker 1890 – 1930»

Boka heter «Fra musikklivet i Asker 1890-1930» og av omtale: «Det har vært skrevet mye om forfattere og billedkunstnere i Asker i eldre tider. Adskillig mindre fokus har det vært på kunstnergruppen musikere i denne perioden. Men i den lille bygda Asker var det innenfor en rekke miljøer et spennende musikkliv, med stor aktivitet og stor kontakt med musikere og komponister i Kristiania så vel som i utlandet. Boka er resultatet av flere års forskning og beskriver et rikt musikkliv og mange interessante musikkpersonligheter.»

Boka koster kr. 150 og selges direkte fra Lise Strandli Pedersen (musicanti@wemail.no) og på konsertene på Venskaben (www.musicanti.no). Det er også noen eksemplarer for salg i museumsbutikken til Asker museum.

 

Adresse

c/o                              Erling Bergsaker
Brusetveien 69
1395 Hvalstad

Asker og Bærum Historielag

Asker og Bærum Historielag har til formål å verne om lokale kulturminner og spre kunnskap om vår fortid.

Vi bruker cookies (informasjonskapsler), for trafikkmåling og optimalisering av innhold, vi lagrer ingen personlige data. Les mer