Vårvandring i Vestmarka
29.05.21

På denne vårvandringen vil vi besøke både Gupu og Furuholmen som begge fortsatt betjener turfolk med mat og drikke. Turen går også om torvtørkehuset på Semsmåsan, oppført av Historielaget på 90-tallet og restaurert i år.  Historielaget har gitt ut bøker om Vestmarka, og den ene om markas veier og stier kan de finne her, eller kjøpe den av laget ved anledning. Våre publikasjoner finner du en oversikt over her.

Gratis deltakelse.

Gupu. Foto: Jon Stenseng/ Bærum bibliotek

Sted/fremmøte:  Fransekleiv, parkeringsplassen ved Vestmarkssetra

Dato: Lørdag 29. mai

Kl: 12.00

Planene tar hensyn til de til en hver tid gjeldende smittevernregler, noe som vil begrense antall deltakere. Derfor må vi ha forhåndspåmelding til alle innendørs arrangementer. Medlemmer har fortrinnsrett.

*Skjer det endringer i smittevernreglene som vil påvirke våre arrangementer, vil dette bli informert på hjemmesidene våre og pr. e-post.