Meny

Foredraget «Folk og røvere i Oslomarka»
09.04.24

Even Saugstad har i en rekke år vært en formidler av lokalhistorien i Oslomarka.

Even Saugstad har i en rekke år vært en formidler av lokalhistorien i Oslomarka.

Tirsdag 9. april kl. 18:00 i Asker bibliotek blir det foredrag om «Folk og røvere i Oslomarka» med Even Saugstad. Foredraget bygger på hans siste bok med samme navn. Som han sier: Noen lever av Oslomarka, noen lever for Oslomarka og andre lever i Oslomarka. I foredraget presenteres markaoriginaler og personligheter knyttet til HELE Oslomarka; Krokskogen, Nordmarka, Lillomarka og Østmarka. Her skal vi blant annet bli kjent med Næs-brødrene, Korpås-Olsen, Banner-Ola, Greven av Oppkuven, Milsluker’n og mange fler.

Siden rundt 1997 har han vært frilansjournalist, forfatter, forlegger og formidler. Og ikke minst hatt 11 flotte år som vertskap på Sandbakken markastue i Østmarka sammen med sin samboer. De ga seg der i 2015.

Boka Folk og røvere i Oslomarka er en av en rekke bøker som Even Saugstad står bak.

Boka Folk og røvere i Oslomarka er en av en rekke bøker som Even Saugstad står bak.

De siste 20 årene har han forsøkt å dele kunnskap og inspirere andre til friluftsliv og markaturer gjennom bøker, foredrag, guidete turer og på

annen måte.

Den 9. april holder Even Saugstad foredrag om «Folk og røvere i Oslomarka». Foredraget er gratis og vil være på Asker bibliotek. Det vil være anledning til å kjøpe bøker av foredragsholder på arrangementet.

Adresse

c/o                              Erling Bergsaker
Brusetveien 69
1395 Hvalstad

Asker og Bærum Historielag

Asker og Bærum Historielag har til formål å verne om lokale kulturminner og spre kunnskap om vår fortid.

Vi bruker cookies (informasjonskapsler), for trafikkmåling og optimalisering av innhold, vi lagrer ingen personlige data. Les mer