Avlysning Dikemark sykehus 19. januar 2021

Kjære medlemmer

Corononasmitten har dessverre ikke blitt bedre i det nye året. Historielaget ønsker etter beste evne å etterleve de statlige og kommunale anbefalinger i denne situasjonen. Dette betyr at vi også i år må avlyse arrangement, i første omgang det planlagte medlemsmøte 19. januar 2021, om Historien til Dikemark psykiatriske sykehus. Når smittesituasjonen bedrer seg vil vi planlegge nytt møte med samme tema. Vi beklager at vi må avlyse møtet, men i den rådende situasjon har vi ikke annet valg.

Progamkomiteen