Tur til Bogstad herregård
15.06.22

Historielaget inviterer til en spennende guidet omvisning på vakre Bogstad Gård i juni. Bogstad gård er en sentral herregård i Norges historie og den praktfulle parken på 130 dekar er en av Norges eldste landskapsparker.
Norges første statsminister, Peder Anker bodde her fra slutten av 1700 tallet, og Bogstad fikk en rolle i dramaet i 1814.

Bogstad gård 1982/83. Foto: Arne Gunnarsjaa, Oslo Museum (CC BY_SA)

Forhåndspåmelding jfr. beskrivelse nedenfor. Deltakerpris: Medlemmer 125 kr og andre 175 kr.

Dag: onsdag 15. juni

Kl: 12:00

Oppmøte: Utenfor Bogstad gård

Det er begrensing i antall deltakere vi kan være pr. arrangement, og forhåndspåmelding er
nødvendig. Når ikke annet er angitt er påmelding til historielaget ved Marit Sørnæs, epost
mrsornas@gmail.com tlf. 916 49 996. Forhåndsbetaling for påmelding skjer til konto nr. 1627 07
25639. Påmeldingsfrist 10 dager før arrangement.

c/o                               Steinar Kristensen
Brendsvollveien 15