Omvisning på Roseslottet
15.02.21

Historielaget inviterer til en spennende omvisning på Roseslottet på Frognerseteren.
Roseslottet 2020 er en kunstinstallasjon og et pedagogisk prosjekt. Målet med installasjonen er å fortelle historien om okkupasjonen av Norge og om de grunnleggende prinsippene for demokrati, rettsstat og humanisme som da ble satt ut av kraft. Pris (inkl. guide): Medlemmer kr 200,–, andre kr 250,–. Påmelding- og betalingsfrist: 10.02.2021.

Frognersetere 1902. Foto: Alf Martin Peder Væring / Oslo Museum / CC CCO 1.0

Sted: Frognerseteren. Hvordan komme seg dit? Se her.

Dato: 15. februar

Tidspunkt: kl. 18.00.

Planene tar hensyn til de til en hver tid gjeldende smittevernregler, noe som vil begrense antall deltakere. Derfor må vi ha forhåndspåmelding til alle innendørs arrangementer. Medlemmer har fortrinnsrett.

Påmelding til Marit Sørnæs på: epost: mrsornas@gmail.com – tlf. 916 49 996.
Forhåndsbetaling for påmelding skjer til konto nr. 1627 07 25639 eller Vipps nr. 12239. Husk å skrive inn arrangementet det gjelder og navnet på deltager(e)