Julemøte
08.12.22

Per Olav Aspelund kåserer om Erik Bye sin historie, supplert med sang av Asker mannskor. Julemøte med servering. Medlemspris 300 kr (ikke-medlem 400 kr)

Slakting av gris til jul hos Stabæk i Vollen 1961. Grisen er ferdigslaktet og hengt opp under låvebrua. Fra venstre: Lillian, Marie og Gabriel Stabæk. Caspari Hoseth og Ellef Wettre har slaktet grisen. Foto: Ukjent/Asker bibliotek

Påmelding til historielaget ved Erling Bergsaker, epost erlingbe@online.no, tlf. 91511467. Forhåndsbetaling for påmelding skjer til konto nr. 1627 07 25639. Påmeldingsfrist en uke før arrangement.

Dato: 8. desember

Tidspunkt: kl. 18.00.