Historielagets julemøte 2021
07.12.21

Tradisjonen tro arrangerer historielaget et julemøte. I år er det på Asker museum og det blir både underholdning, historier og god mat. Vi har fått Elin Prøysen, Alf Prøysens datter, og hennes ektemann Egil Johansson til å fremføre «Prøysen for to!» hvor kjente og kjære sanger presenteres for oss. Som kjent bodde Alf Prøysen flere år i Asker under og etter krigen, så vi får helt sikker noen lokale godbiter å glede oss over. Dette følges opp med enkel juleservering. Deltakerpris som dekker både foredrag og julebevertning er kr 300 for medlemmer og kr 400 for ikkemedlemmer.

Alf Prøysen på Sems-revyene. Prøysen arbeidet som fjøsrøkter på Vøyen gård under krigen. Litt. ABH Skrift nr. 25, 1984. Foto: Aase Tandberg / Asker bibliotek

Påmelding: Marit Sørnæs, epost: mrsornas@gmail.com eller tlf. 916 49 996. Forhåndsbetaling for påmelding skjer til konto nr. 1627 07 25639 eller Vipps nr. 12239. Påmeldingsfrist 10 dager før arrangement.

Dato: 7. desember

Tidspunkt: kl. 18.00.