Busstur. Kjerraten i Åsa og tømmerfløting fra Tyrifjorden til Bogstadvannet
24.09.22

Busstur «motstrøms» langs fløtningstraseen fra Sørkedalen via Langlia, Kringla, Svarten, Storflåtan og Damtjern. Stopp ved levninger fra det gamle anlegget. Besøk på Kjerratmuseet i Stubdal og Ringerike Museum i Norderhov. Servering av enkel lunsj underveis. Medlemspris 525 kr. (ikke-medlem 650.-).

Kjerraten i Åsa. Av junior – Eget verk, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=19203060

Dato:  24. september

Tid: kl 08:15

Med unntak av vandringer og møter med gratis adgang er forhåndspåmelding nødvendig. Når ikke annet er angitt er påmelding til historielaget ved Erling Bergsaker, epost erlingbe@online.no, tlf. 91511467. Forhåndsbetaling for påmelding skjer til konto nr. 1627 07 25639. Påmeldingsfrist en uke før arrangement.

c/o                               Steinar Kristensen
Brendsvollveien 15