Bogstad hovedgård – avlyst
31.12.21

Historielaget er glade for å kunne invitere til en guidet forsommerstur på Bogstad gård med hage. Gården er sentral i Norges historie, og Norges første statsminister, Peder Anker, bodde her fra slutten av 1700-tallet. Parken på 130 dekar er en av landets eldste landskapsparker. Den flotte hovedgården er et vakkert sted som i dag både er museum og galleri.  Pris: Medlemmer kr 125,–, andre kr 175,–

Påmelding: Det er påmelding  ved Marit Sørnæs, epost mrsornas@gmail.com – tlf. 916 49 996. Frist for påmelding og betaling er 5. juni. Forhåndsbetaling for påmelding skjer til konto nr. 1627 07 25639 eller Vipps nr. 12239.

Bogstad Hovedgård. 1790-årene. Kunstner: Lorentzen, Christian August / Refoto: Aakvik, Rune 2016, Oslo Bymuseum/ Digitalt museum

Sted: Bogstad herregård, Sørkedalsveien 450

Dato: lørdag 12. juni

Tidspunkt: kl 12.00.

Planene tar hensyn til de til en hver tid gjeldende smittevernregler, noe som vil begrense antall deltakere. Derfor må vi ha forhåndspåmelding til alle innendørs arrangementer. Medlemmer har fortrinnsrett.

*Skjer det endringer i smittevernreglene som vil påvirke våre arrangementer, vil dette bli informert på hjemmesidene våre og pr. e-post.