Årsmøte 2021 med foredrag av Tore Planke
24.03.21

Historielagets årsmøte avholdes på Bekkestua bibliotek. Møtepapirer sendes ut i forkant av årsmøte jf laget vedtekter.
Etter årsmøtet blir det foredrag ved sivilingeniør og gründer Tore Planke: «Nyskaping – en risikosport. Tomras første 20 år, fra 1972 til 1992″.

Planene tar hensyn til de til en hver tid gjeldende smittevernregler, noe som vil begrense antall deltakere. Derfor må vi ha forhåndspåmelding til alle innendørs arrangementer. Medlemmer har fortrinnsrett.

Påmelding til Erling Bergsaker, epost erlingbe@online.no. Gratis adgang.

Tomra, Asker 1984. Foto: Jon Stenseng/Asker bibliotek

Sted: Bekkestua bibliotek.